Ny vare

6 Farve! Kreative Personlighed Tennis Og Mini-Tennis-Ketcher-Tasten Ring Nøgler Kæde Med Nøglen Gave For Mænd / Kvinder

999 Varer

kr5.05

-16%

kr6.06

størrelse 12*3.7*9cm

Betalingsmetode

Vi kan kun acceptere en Spærret konto,Kreditkort,Western Union.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Forsendelse Vilkår

Standard Service er Kina post, luftpost eller Hong Kong post, luftpost.

Expedited Service er Kina post EMS.

Vi sender mandag ?Lørdag undtagen på helligdage.Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 hverdage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage.Det?s sporbare af dit land posthuset hjemmeside Eller (China EMS hjemmeside).

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Om Os

Efter 4 års succes med at sælge på eBay, besluttede vi at begynde vores nirvana.Vi er i øjeblikket speciale i Kvinder?s og Barn?s Fashion.Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter.Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Bud Med Tillid!

 • Stil: Casual/Sporty
 • Element Type: Nøgleringe
 • Model-Nummer: HM203L0002314
 • Køn: Unisex
 • Kompatibilitet: Alle Kompatibel
 • Mærke: Feira De Vaidade
 • Bøde eller Mode: Mode
 • Form\mønster: RUNDE
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Metaller Type: zink Legering
 • Funktion: Andre
 • materiale: Plast

Tags: hip hop t-shirt mænd grøn, hip hop dame bukser ben, hip hop bling solbriller, how fake sandisk sd card, hip hop stil herre jeans, iphone opladning fladskærms-kabel, hvordan falske næse ringe arbejde, dækning af silicium samsung 20, hip hop varm cargo bukser.

Skriv en anmeldelse

6 Farve! Kreative Personlighed Tennis Og Mini-Tennis-Ketcher-Tasten Ring Nøgler Kæde Med Nøglen Gave For Mænd / Kvinder

6 Farve! Kreative Personlighed Tennis Og Mini-Tennis-Ketcher-Tasten Ring Nøgler Kæde Med Nøglen Gave For Mænd / Kvinder

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer